TRABZON / BEŞİKDÜZÜ - Beşikdüzü Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Beşikdüzü Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Harun Cihan Caddesi No2
Vizyon
Uluslar arası niteliklere sahip sağlıklı insan gücünün yetiştirilmesini sağlayan, çağdaş eğitim tekniklerini süratle ve verimli bir şekilde sisteme yansıtan, bunlardan yararlanan ve sorumlu bireyler yetişirilmesine katkıda bulunan, sağlık eğitimi alanında önder bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitimini Genel Amaç ve İlkeleri doğrultusunda yetiştirmek, öğrencilerimize eğitimde belirtilen hedefler doğrultusunda mesleki alada sağlık eğitimi ve öğretimi vermek, sağlık örgütünün gelişmesine yardımcı olabilecek yeterlilikte, mesleki, teknik sosyal bilimlerde bilgili, becerili dayanışma içinde iş yapabilecek elemanlar yetiştirebilmek ve hayata hazırlanmak için varız.
Öğretim Şekli :Okulumuz tekli öğretim yapmaktadır.
Saatler
08:00´de dersler başlamaktadır. Bölüm derslerine ve sınıfa göre çıkış saateri değişebilmektedir. En son 17:50´da öğretim sona ermektedir.
Okulumuz Merkezi kalorifer sistemiyle ısıtılmaktadır.
Ulaşım
Okulumuz Karadeniz Sahil Yolununa çok yakın bir mesafede olduğundan her zaman kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.
Beşikdüzü Merkez/ TRABZON
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Beşikdüzü merkezinde yer alan okulumuzun Trabzon il merkezine uzaklığı 52km´dir.